Шановні керівники вищих навчальних закладів!

Приватне акціонерне товариство «Науково-дослідний інститут прикладних інформаційних технологій» висловлює Вам свою глибоку повагу та, як багаторічний виробник документів про освіту державного зразка, пропонує Вам свої послуги та подальшу співпрацю щодо персоналізації та виготовлення документів про вищу освіту державного зразка для випускників вищих навчальних закладів.

Згідно з роз’ясненнями, розміщеними на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України, Міністерство освіти і науки України, ДП «Інфоресурс» не мають жодних правових підстав на вжиття заходів, пов’язаних із централізованим виготовленням документів про вищу освіту (наукові ступені).

Отже, з метою якнайшвидшого виготовлення документів про вищу освіту державного зразка для випускників вищих навчальних закладів, просимо Вас розглянути та пропонуємо укласти Договір про закупівлю
послуг з обробки даних щодо документів про вищу освіту державного зразка та графічної персоналізації (додається).

Для навчальних закладів, яким необхідно проводити процедуру закупівлі за державні кошти пропонуємо скористатися рекомендаціями, розміщеними в Додатку № 1 до Листа.

Для отримання сформованого договору по виготовленню документів про освіту державного зразка, на електронну адресу o.kubashko@osvita.net необхідно надати наступну інформацію:

1) Повна назва навчального закладу, код ЄДРПОУ;

2) Види документів та їх кількість згідно номенклатури:
– Диплом молодшого бакалавра;
– Диплом молодшого бакалавра з відзнакою;
– Диплом молодшого спеціаліста;
– Диплом молодшого спеціаліста з відзнакою;
– Диплом бакалавра;
– Диплом бакалавра з відзнакою;
– Диплом спеціаліста;
– Диплом спеціаліста з відзнакою;
– Диплом магістра;
– Диплом магістра з відзнакою;
– Додаток до диплома про вищу освіту європейського зразка.

3) Зворотню електронну адресу для відправки договору.

4) ПІБ та номер телефону контактної особи.

Опубліковано в Новини

Останні новини