Повідомляємо, що 31 березня 2015 року закінчується строк дії договорів між ДП «Інфоресурс» та ПрАТ «НДІ ПІТ» на виготовлення документів про освіту державного зразка, що виготовляються на основі фотокомп’ютерних технологій. ДП «Інфоресурс» на сьогоднішній день процедур закупівлі документів про освіту не розпочато.

Додатково повідомляємо, що в сфері виготовлення документів про освіту склався ряд правових колізій, які потребують роз’яснення з боку Міністерства освіти і науки України та ДП «Інфоресурс». Міністерство освіти і науки України та ДП «Інфоресурс» поки що не надали з приводу вказаних правових колізій жодних пояснень або інформації.

У зв’язку з цим повідомляємо, що з 01 квітня 2015 року прийом замовлень на виготовлення документів про освіту державного зразка, а також безпосередньо виготовлення документів про освіту державного зразка тимчасово припиняється до моменту вирішення вказаних правових колізій або надання роз’яснень щодо подальшого виготовлення документів про освіту Міністерством освіти і науки України.

Зі свого боку ПрАТ «НДІ ПІТ», як багаторічний і досвідчений виробник документів про освіту, повністю готовий до подальшого виготовлення документів про освіту та подальшої співпраці з Міністерством освіти і науки України, ДП «Інфоресурс» та навчальними закладами всіх рівнів акредитації по всій країні.

Опубліковано в Новини

Останні новини